"Dejbooost" - bageenzym / bagehjælpemiddel - 300 g.

Model/varenr.: WSHOP-DEJBOOOST-300

"Dejbooost" - bageenzym - 300 g.

“Dejbooost” bageenzym/bagehjælpemiddel et vidunder for alle der holder af at bage brød.

Hvis du også undrer dig over bagerens brød med luftig krumme og sprød skorpe er enzymer en del af løsningen. Enzymer er naturlige proteiner der giver dejen et naturligt boost i forbindelse med bagning. 

Adlers “Dejbooost” er også et super hjælpemiddel til hvededeje, der fryses, optøs, hæves og bages senere. Hovedsageligt brugt til hvededeje, brød- og bolledeje, fine eller grove med fuldkorn. Vi garanterer en god effekt ved brug af “Dejbooost”. Ren magi og tryllestøv til dit bagværk!

Hvorfor anvender man enzymer når man bager brød?
Enzymer findes naturligt i kornets kerner. Ved bagning har man i mange år tilsat ekstra enzymer så melets stivelse nedbrydes til sukkerarter. På denne måde bliver brødet saftigere, og får en bedre volumen.

Hvad er “Dejbooost” bageenzym? 
Enzymer er naturlige proteiner der findes naturligt bla. i kroppen og i alle andre levende organismer. Derfor er der allerede enzymer i det mel vi bruger, men med “Dejbooost” kan vi forstærke den naturlige effekt ved at tilsætte ekstra enzymer for at optimere og forfine den naturlige virkning.
Enzymer er den katalysator der igangsætter og accelererer hævningen. Kort sagt “får tingene til at ske”, bare lidt bedre end hvis det ikke var der!

“Dejbooost” bageenzymer er et “teknisk hjælpemiddel”, fordi enzymerne kun virker under bagningen og derefter bliver inaktive efter bagning er slut. Bageenzymer er ikke farlige og man kan hverken smage eller se dem.

Enzymer bliver også brugt i mange andre varer. Blandt andet til ost, øl, tandpasta og i vaskepulver.

Fordele ved “Dej Boost” bageenzym:

  • Sprødere skorpe
  • Bedre hæveevne
  • Længere holdbarhed
  • Bedre krumme
  • Binder væsken bedre i dejen

Dosering: 1,5 - 2,0% af melets mængde. (Ca. 15-20 gr per kilo mel)

Ernæringsekspert Christian Bitz siger:

- Enzymer er proteiner, som findes naturligt i det korn, som man laver mel af. Når man tilsætter ekstra enzymer, er det for at optimere og forfine den virkning, som enzymerne har på brødet, nemlig at gøre det blødt og lækkert, de er ikke farlige at spise, understreger han:

- Faktisk bliver enzymerne inaktive, når brødet bliver bagt. Derfor er de heller ikke en egentlig ingrediens, men et bagehjælpemiddel. Man kan hverken smage eller se, at de har været der, hvis man ikke lige ved det.

Heller ikke ernæringsmæssigt er der forskel på at spise et brød med og uden enzymer.

Ingredienser: Hvedemel, dextrose, hvedegluten, emulgator E472e, melbehandlingsmiddel E300, enzymer. "Til fødevarer"

79,00 DKK  m/Moms
( 63,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: