Choco / Cheese Flaker - rustfri stål & porcelæn

Model/varenr.: WSHOP-30320401

Choco / Cheese Flaker

Lav chokolade eller parmesanflager af din yndlings-ost eller chokolade med denne Flaker. Lav flager af ost til at drysse ud over din pizza, passe, focaccia, bruchetta eller andet til din italienske aften. Når I er færdige med middagen, kan den med fordel også bruges til at lave chokoladeflager til isdessert, kaffe, kage, kakao eller andet.

Helt simpelt: Læg et stykke chokolade eller hård ost i den hvide beholder og drej låget, og du har nemt og hurtigt de fineste flager. Hold låget fast og drys det udover dit måltid.

Praktisk til chokoladerester
Har du noget chokolade tilovers efter jul, valentinsdag eller påske? Intet problem! Brug den til at lave lækre chokoladeflager. Mælk, mørk, karamel med havsalt - brug den til det chokolade du foretrækker. 

Tåler opvaskemaskine
Choco / Cheese Flaker er lavet af porcelæn og rustfrit stål. Et stilet redskab du kan bruge til mange ting i køkkenet. Derudover er denne flaker også opvaskemaskine-sikker, så du nemt og hurtigt kan rengøre den på igen tid, og bruge den igen.

Gaveidé
Denne choco / cheese flaker er en oplagt gaveidé hvis du kender en der elsker at bage kager, desserter eller pizza og mangler et smart redskab til køkkenet. En perfekt gave til mad-elskeren der ikke går ned på grej. Choko Flakeren kommer i en flot gaveæske.

Materiale: Rustfri stål og porcelæn
Farve: Hvid / kobber
Mål: 7x7x10 cm

121,00 DKK  m/Moms
( 96,80 DKK  u/Moms )
171,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 50,00 DKK

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: