Chokoladebræt / serveringsbræt inkl. kniv

Model/varenr.: WSHOP-30320422

Chokoladebræt / serveringsbræt - marmor - inkl. kniv

Flot serveringsbræt i hvid marmor. Imponér dine venner og familie med at servere tapas, kage, chokolade, desserter, ost, pizza og meget mere på denne flotte plade. 

Serveringspladen er inklusiv en kniv i en flot farve. Læg den sammen med brættet på spisebordet og lad dine gæster selv bruge kniven til at skære hvad de vil have. En unik serveringsoplevelse!

Marmorpladen er specielt god til chokolade. Da marmor altid forbliver kølig, vil det forhindre chokoladen i at smelte og den forbliver lige så lækker som da den blev taget ud af pakken.

Sikker, hygiejnisk og let at rengøre

Med den medfølgende kniv bruger du begge hænder til at skære med. Da begge hænder er optaget med at betjene kniven vil dine fingre ikke være i nærheden at skæreområdet og du er dermed sikret du ikke skærer dig selv. 

Efter brug er rengøring let som en leg. Vask brættet og kniven i hånden med varmt vand og almindelig opvaskemiddel. Det bliver nemt og hurtigt rent og klar til brug igen.

TIP: Kender du en madnørd der har brug for en gave eller mangler du en værtsgave/fødselsdagsgave? Dette flotte sæt kommer i en fin gaveæske, som er perfekt at give til en du holder af!

Materiale: Plade i hvid marmor og kniv i rustfri stål
Mål: 29,8 x 17,3 x 1,8 cm

 

225,00 DKK  m/Moms
( 180,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: