Mini sigte - rustfri stål

Model/varenr.: W-SHOP-MINI-SIG

Mini sigte - rustfri stål

Denne lille mel- og flormelis sigte er produceret af rustfri stål og kan betjenes med én hånd på grund af fjeder/aftrækker grebet. Pres blot forsigtigt på grebet og skovl en smule mel, flormelis, kakao eller andet pulver op i sigten. Drys derefter dit pulver udover kager, æbleskiver, brød eller andet bagværk, når du skal pynte med, flormelis, sølv, guld eller andet spiseligt "støv"

Vi, hos Adlers Madværksted bruger selv denne lille sigte til at "støve" tomatpulver på pizza, pastaretter, steak, fisk og andre retter i det salte køkken. En idé er også at blende din yndlings krydderurt til helt fint støv. Dekorér, pynt og drys dine anretninger ved servering.

Du undgår at få klumper i din brøddej ved at sigte melet først og samtidig ilter du en vigtig ingrediens. Så er du sikker på at du får et godt og luftigt resultat når du bager.

Si og sigte

Si og sigte er mere eller mindre det samme ord for samme redskab. Kært barn har mange navne.

Redskabet har til sammenligning med dørslaget betydeligt mindre og tættere huller, der adskilles af tråde, oftest lavet af rustfri stål. Til gengæld betyder det ikke det samme, når man siger om en arbejdsgang, at si eller sigte noget. 

At si noget, betyder at si en væske fri for urenheder, klumper eller andet. F.eks. i en sauce, for at få et helt jævnt og ensartet resultat. Sigter man noget, er det for at få et fint pudder ud af en tør råvarer, som f.eks. mel, kakao, flormelis eller andet.

Materiale: Rustfri stål

Vi anbefaler at rengøre mini sigten i hånden efter brug for at den holder så lang tid som muligt.

25,00 DKK  m/Moms
( 20,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: