Fra: iSi

iSi sodamaker Classic

Model/varenr.: 20246997

iSi sodamaker classic - 1 liter

Den nye klassiske sifon til fremstilling af forfriskende og perlende mineralvand. Perfekt til at slukke tørsten eller som et sprudlende tilskud til longdrinks eller cocktails.
Glem alt om at transportere mousserende vand og lav det selv med denne sodamaker fra iSi. Fyld blot postevand i flasken og brug en CO2 patron og du har på få sekunder lavet mousserende vand til at drikke eller bruge i drinks eller andet. Simpel betjening og hurtigt, godt resultat.

Flasken har et elegant og tidsløst design og et klassisk vintage-look. Den er håndsamlet med komponenter i rustfrit stål, som sikrer et langtidsholdbart produkt.
Tåler ikke maskinopvask. Brugstemperatur: max 50°

Når du køber en flaske medfølger dette:
1 stk. hoved med trykventil
1 stk. patronholder
1 stk. stigrør, som giver optimal, perlende brug.
1 stk. målerør med overfyldssikring 
1 stk- nøgle til afmontering af målerør

For at lave mousserende vand skal du bruge CO2 patroner. Disse medfølger IKKE når du køber en flaske, men kan købes seperat. Du kan finde dem nederst her på siden under "tilbehør"

For 150 år siden fremstillede Carl Pochtler sin første udgave af den berømte sodasifon i sit værksted i Wien. Hans stræben efter højeste kvalitet bliver nu videreført af 5. generation i det berømte familiefirma. Med udgangspunkt i værdier som integritet, vedholdenhed og uafhængighed er iSi din garant for inspirerende og innovative produkter, der altid lever op til markedets højeste kvalitetskrav.

600,00 DKK  m/Moms
( 480,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: