Cole & Mason Lyndhurst salt & peber sæt - lys ask

Model/varenr.: W-SHOP-303324303323

Cole & Mason Lyndhurst - salt & peber sæt

Cole & Mason Lyndhurst kværnene er det perfekte sæt til dig der ønsker en salt- og peberkværn i fantastisk kvalitet samtidig med at det skal se godt ud. En flot tilføjelse til ethvert hjem!

Dette sæt fra Cole & Mason er den perfekte balance mellem stilfuld raffinement og overlegen ydeevne. Kværnen sidder i toppen og er fremstillet af bæredygtig lys ask. Toppen er kværnene er indgraveret med henholdsvis "S" og" P", så du nemt kan se forskel på hvilken der er til hvad.

Med den smarte "Grind Select" funktion kan du ved saltkværnen vælge tre forskellige indstillinger fra fin til grov. Peberkværnen har seks forskellige indstillinger som spænder fra fin til grov.

Kværnene bliver leveret med hele sorte peberkorn samt groft havsalt fra Belgien, så du kan starte med at bruge dem med det samme du modtager sættet. Ved genopfyldning skal du blot skrue bunden af kværnen og påfylde saltet eller peberet.

TIP: Bliver kværnen svær og hård at bruge, drej "Grind Select" til den groveste indstilling og drej toppen. Ryst eventuelt overskydende salt og peber løs fra mekanismen. Dette kan frigøre større peberkorn eller saltflager der måtte have sat sig fast.

Materiale: Ask - afsluttet med nordisk hvid bejdse. Mekanisme af hærdet kulstofstål
Farve: Lys ask
Højde: 18,5 cm
Diameter: 6,2 cm

Kom IKKE salt i peberkværn eller omvendt.

Ønsker du at købe salt- eller peberkværnen for sig selv, kontakt os på info@adlersmad.dk

1.299,00 DKK  m/Moms
( 1.039,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: