Combinat m. peber
Combinat m. peber
Færdigblanding til fremstilling af spegepølse med smag af peber. Uden farve.
Kødet skal være koldt, gerne skalfrosset når det hakkes og æltes. Krydderi kommes i under æltning og saltet til sidst.
Spegepølseblandingen er en færdig blanding med alle de krydderier der skal bruges. Du tilsætter kun selv salt.
Der skal bruges:
8,0 kg. Skalfrosset Okse/grise kød (hakket)
2,0 kg Skalfrosset ryg spæk (hakket)
250 gr. Combinat
100 gr Nitritsalt
250 gr Kogesalt (almindelig fint husholdningssalt)
Kødmængden er vejledende, mange laver fine spegepølser af nakkefilet. Blot skal den samlede kød/fedtmængde være 10 kg. HUSK! Salt tilsættes til sidst.
Husk du kan sagtens halvere mængden du laver spegepølse af.
Vægt: 250 g.
Indhold: Stabilisator E575 (qs), dextrose, peber, sojamel, peberekstrakt, solsikkeolie, antioxidant E300 (qs). "Til fødevarer"
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.