Rivejern - roterende

Model/varenr.: WSHOP-80853805

Rivejern - roterende - med håndtag

At rive parmesan har aldrig være nemmere end med dette roterende håndholdte rivejern. Dette unikke rivejern er perfekt til at rive parmesan direkte udover din frisklavede pizza eller pasta! Vis dig frem og giv den ekstra lille detalje foran dine gæster med dette smarte jern. 

Rivejernet er især velegnet til hårde oste som parmesan, men kan også sagtens bruge det til at rive chokolade til fine hjemmelavede desserter eller kager.

Smart design og nem at bruge

Med den ene hånd presser du osten ned i rivejernet, mens du med den anden hånd drejer på håndtaget. Hurtigt og nemt har du nu helt fint revet parmesan til dine retter. 

Om du er venstre- eller højrehåndet betyder ingenting. Selve rivehjulet med håndtag kan nemt tages ud og vendes, og dermed tilpasses til alle.

Rivejernet er også nemt at rengøre, da det kan gå i opvaskemaskinen efter brug. Som altid anbefaler Adlers Madværksted dog, at skærende værktøj IKKE maskinopvaskes.

Materiale: Rustfri stål
Længde: 20 cm

TIP: Skal du bruge en lille, sjov gave til en du holder af? Det roterende rivejern kommer i en lille gaveæske, som gør det mere tiltalende at give i gave. 

178,00 DKK  m/Moms
( 142,40 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: