Pizzahjul - non-stick / egetræ

Model/varenr.: WSHOP-30320540

Pizzahjul - non-stick /egetræ

Brug dette NON-STICK pizzahjul til at skære din yndlingspizza i slices. Denne skarpe pizzarulle har en non-stick overflade, som gør at fyldes på din pizza ikke sætter sig fast når du skærer. Hjulet og holder dertil er lavet af rustfri stål og håndtaget er lavet af flot lyst egetræ. En elegant og flot, robust og brugervenlig pizza slicer, som pynter i køkkenet og på middagsbordet.

Non-stick pizza slicer
Skær en pizza uden at rode for meget rundt i dit pizzafyld. Det er muligt med denne pizzarulle. Denne slicer har et non-stick BSF ™-blad. Denne specielle non-stick funktion bibeholdes så længe du har din pizza slicer. Hjulet er ekstremt robust og stabilt. Takket være det holdbare design kan du nemt skære gennem hver pizza samt skorpe, når du har brug for det.

Pizzarulle med træhåndtag
Håndtaget til denne pizzaskærer er lavet af egetræ i høj kvalitet. Det er desværre ikke opvaskemaskine-sikkert, så vask det i hånden efter hver brug. Du kan med fordel regelmæssigt give håndtaget et sprøjt olie. På denne måde vil din pizzaskærer forblive smuk og nyttig i lang tid, og du vil nyde at skære mange lækre hjemmelavede pizzaer fremover!

Ved køb af dette pizzahjul er du sikret et holdbart redskab, som du kan have glæde af i mange år!

Materiale: Rustfri stål og egetræ
Længde: 22 cm
Farve: Lys brun / sølv

Rengør ikke denne pizza slicer i opvaskemaskinen.

159,00 DKK  m/Moms
( 127,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: