Cheese grater / ostehøvl - egetræ

Model/varenr.: WSHOP-30320231

Cheese grater / ostehøvl - egetræ

Ønsker du at tilføje spisebordet lethed og enkelthed? Denne ostehøvl / rivejern kommer dig til undsætning. Det flotte, tynde greb af egetræ sammen med riveren i rustfri stål er perfekt til at rive ost direkte på din pizza, pasta, suppe, salat eller andet lækkert. Det har aldrig være nemmere at tilføje friskrevet ost til dit måltid. Velbekomme!

Smart design
Denne ostehøvl er et uundværligt redskab til dig der går op i den ekstra detalje i dit køkken eller når du får gæster på besøg. Det praktisk rivejern er ideel, hvis du vil rive ost helt frisk ved bordet, direkte på din hjemmelavede pizza eller pasta. Et uvurderligt værktøj til den ægte pizzanørd eller osteelsker! 
Skæren er ideel til medium-hård til hård ost, eksempelvis parmesan.

Ikke nok med at det er praktisk, men på samme tid ser det også rigtig godt ud. Læg det på middagsbordet, så dine gæste selv kan rive ost og bestemme mængden der skal på. Det er at gå op i detaljen!

Slip fantasien løs
Dette hånd-rivejern kan selvfølgelig også bruges til andet end ost. Når du er færdig med at servere pizza og pasta til dine gæster til italiensk aften, kan du med fordel bruge dette "hånd-rivejern" når du skal igang med desserten. Riv flotte strimler af chokolade direkte udover desserten, og det vil se fantastisk ud!

Materiale: Rustfri stål og egetræ 
Farve: Lys brun / sølv

Vil du passe ekstra godt på dit nye handy rivejern kan du med fordel give egetræs-håndtaget lidt olie med regelmæssige mellemrum. Dette medvirker at træet vil holde sig flot og holdbart i endnu længere tid. Rengør Cheese Grater i hånden efter brug.

Bør ikke rengøres i opvaskemaskine

Prøv også Pizzahjul - egetræ og saml hele pizzasættet i egetræ

114,00 DKK  m/Moms
( 91,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: