Biscotto sten til EFFEUNO

Model/varenr.: W-SHOP-BISC-3540

Biscotto sten til Effeuno - 35x40 cm

Biscotto sten - passer til Effeuno elektriske pizzaovne P134 H/HA 459/509

Biscotto sten er lidt af en “tør kiks”. Biscotto betyder kiks eller tør kage på italiensk

Hver eneste Biscotto pizzasten er håndlavet i Napoli ved hjælp af en helt speciel type ler, der er helt unik for regionen i og omkring Napoli. 

Dette specielle, alluviale ler, kombineret med et højt mineralindhold og godt gammelt håndværk der er blevet brugt i generationer, er nøglen til at producere verdens bedste pizzasten. Alt dette giver stenen enestående varmegenerering og fugtabsorption. Intet andet materiale fungerer som biscotto fra Napoli.

De fleste pizzeriaer i Napoli bruger de samme sten i deres pizzaovne. I henhold til de internationale regler etableret af Associazione Verace Pizza (AVP) skal stentemperaturen i en brændefyret ovn være i området 430°C - 480°C  for at tilberede autentisk napolitansk pizza på kun 60-90 sekunder. Biscotto er et af de eneste tilgængelige stenmaterialer, som har den unikke egenskab at kunne tilberede en pizza på høje temperaturer uden at brænde bunden af pizzaen.

Mål: 35x40x2,5 cm - Passer til Effeuno P134H og P134HA 459 & 509

Garanti:

Der ydes som udgangspunkt ikke garanti på Biscotto/Teracotta bagesten. Stenene er et 100% naturprodukt og grundet stenenes skrøbelighed giver vi ikke garanti på stenene. Skulle du modtage din sten knækket eller revnet bedes du kontakte os med det samme.

Vi kan desværre ikke erstatte sten, der har små skår/ujævnheder i kanter, hjørner og underside. Fordi disse sten er håndlavede.

499,00 DKK  m/Moms
( 399,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: