Pizzaspade, rund - KORT MODEL - Gi.Metal Azzurra

Model/varenr.: W-SHOP-GI-AZZ-A33C

Rund pizzaspade - kort - Gi.Metal Azzurra

Italienske Gi.Metal er en af de største producenter af pizzaspader med over 30 års erfaring. Gi.Metal tilbyder en lang række professionelle produkter til pizzaverdenen. De leverer både til restauranter, kantiner, hoteller og pizzeriaer over hele verden og er en af de få producenter der er blevet optaget i AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) over godkendte producenter af udstyr til pizzabagning.

Denne specielle udgave fra deres mest populære "Azzurra" serie er handy og velegnet til dig med en mindre pizzaovn såsom Cozze, Effeuno, Ooni eller lignende, men er også god til dig der bruger din almindelige køkkenovn til bagning af pizza. Spaden fylder minimalt og skaftet er ikke for langt, og passer derfor godt til indendørs pizzabagning.

Spaden er, trods dens lille størrelse, ekstrem robust og har et rørformet og hult skaft, som fremmer stabilitet. Det lette og fleksible blad samt den reducerede vægt gør spaden behagelig og lækker at arbejde med.

Bladet og skaftet er samlet ved hjælp af tre store nitter, som garanterer ekstra holdbarhed og sikrer at du kan have glæde af din pizzaspade i mange år.

Materiale: Anodiseret aluminium
Diameter blad: 33 cm
Længde skaft: 30 cm

Vi anbefaler at du rengører din pizzaspade i hånden med almindelig sæbe og varmt vand.

 

 

585,00 DKK  m/Moms
( 468,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: