Pizzaspade, perforeret, RUND - Gi.Metal Azzurra

Model/varenr.: W-SHOP-A-30F/60

Pizzaspade, perforeret, RUND - Gi.Metal Azzurra

Italienske GI.Metal tilbyder en lang række professionelle produkter til pizzaverdenen. De leverer både til restauranter, kantiner, hoteller og pizzeriaer over hele verden. De er, som en af de få producenter, blevet optaget i AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) som godkendt producent af pizzaudstyr.

Denne pizzaspade er fra GI.Metal's mest populære serie "Azzurra". Spaden har et lyseblåt skaft med neutralt perforeret rundt blad som har flere fordele. En perforeret spade kan være en fordel, da hullerne er med til at sortere overskydende mel fra pizzabunden fra, inden den puttes i ovnen. Dette sikrer at melet ikke brænder og giver en masse unødvendig røg og dårlig smag. Fordelen ved hullerne er også mindre brug af materiale, hvilket har reduceret vægten på spaden. Der er intet værre end en for tung pizzaspade, som er svær at arbejde med.

Spaden er en kort model, som passer perfekt til dig som har en mindre pizzaovn, eksempelvis Effeuno, Cozze eller andet, hvor en større spade ikke er nødvendig. Spaden er også helt velegnet til dig der bager i din normale køkkenovn og måske ikke har plads til opbevaring af en større spade. 

Det runde blad er perfekt til de gængse pizzastørrelser.

Materiale: Aluminium
Diameter blad: 30 cm
Længde skaft: 60 cm

Vi anbefaler at spaden rengøres i hånden efter brug. 

759,00 DKK  m/Moms
( 607,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: