CALABRIAMIA Nduja - smørbar salami

Model/varenr.: WSHOP-NDCALA

CALABRIAMIA Nduja - stærk smørbar salami

´Nduja er en specialitet fra Calabrien, det sydlige Italien mærmere bestemt Spilinga i Monte Poro-bjergene helt nede evt støvlelandets tær’. 

´Nduja er en pikant, nogle vil nok mene lidt stærk smørbar salami, der kan anvendes som topping på pizza, ristet brød, crostini eller til at krydre din sovs til pastaretten. Nduja kan spores tilbage til det 13. århundrede hvor man i Calabrien begyndte at lave en egen version af den tidstypiske franske Andouille fra Angevins. ´Nduja laves af blandet svinekød fra bov, skinke og bryst og ikke mindst fedt.. derefter bliver det krydret med en særdeles pikant peperoncino (chili) 

Velegnet til at smøre på brød, crostini, på pizza eller til pastaretter. ´Nduja er faktisk også rigtig god som dyppe/topping til hårde oste.
Prøv med sød grillet peberfrugt i strimler, god tomat og en cremet mozeralla.

Ingredienser: svinefedt 33,4%, chili 28%, svinekød 25%, ekstra jomfru olivenolie 7%, solsikkeolie 7%, salt 2,6%.

Indhold: 180 g

79,00 DKK  m/Moms
( 63,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: