Kokkeknive og køkkenknive
Kok eller "klovn"? :)
Kokkekniven er ikke kun til de professionelle - men husk - evnerne i køkkenet bliver ikke bedre fordi kniven er dyr..
Kokkekniven, hjemmegourmandens og Master chefens genvej til status og misundelige blikke.. Men har man først stået med et kunststykke af en kniv til at udskære, slice og hakke ved man at “det rette værktøj er det halve arbejde”...
Her kan du finde køkken- og kokkekniven som du kan bruge til det meste, men husk et passe på den!
- Vask altid din kniv i hånden og tør den grundigt af
- Lad ikke dine knive ligge og “rasle” løst rundt i skuffen.
- Hold dine knive skarpe med et kvalitets strygestål og undgå brug af diverse små “slibemaskiner”.
Husk på! Alt du skal gøre er, at finde din yndlingskokkekniv frem og sende dem til Adlers Madværksted. Vi sliber dem gratis første gang de trænger, hvis de er købt her hos os.
























TOPSÆLGERE