Fra: WECK

WECK patentglas 37 cl, 10 cm

Model/varenr.: 10100693

WECK patentglas - 37 cl. UDEN LÅG

De klassiske WECK glas er ikke kun perfekte til henkogning, servering, sousvide og syltning. De er også helt perfekte til opbevaring og anderledes servering. Du har sikkert selv set en helt masse forskellige anvendelsesmuligheder. 

WECK glassene er tykke og tåler både kogning og ovn op til 250° og kan bruges i det uendelige. Patentglassene fås i mange forskellige former og størrelser og de fleste kan stables oven på hinanden, så de er perfekte til at skabe orden og overblik i skuffer, skabe og køleskabe.

Fyld glassene med mel, sukker, havregryn, rosiner, nødder, krydderier og meget mere - så kan du altid finde det du leder efter. Er du i dit kreative hjørne, kan du også bruge en tusch til at skrive på glassene. Det er både fint og dekorativt, og fjernes let igen med sprit.

Bruger du glassene til syltning eller opbevaring kan det være en fordel at købe pakninger og klammer til, da disse sikrer at låget slutter sig helt tæt på glassets åbning. Du kan også finde låg i plast, som passer til dette glas.

Materiale: Glas
Indhold: 37 cl.
Diameter
: 10 cm
Højde: 6,9 cm

Eksklusiv låg

11,50 DKK  m/Moms
( 9,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

  • Køb 6 eller flere til 10,00 DKK
    ( 8,00 DKK )
    pr stk.
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: