Adlers Madværksted fik en sending lækre læsøhummere (jomfruhummere) af en af vores glade kunder. Og tusinde tak for det!
Her har vi pillet halerne, anrettet i vores créme brûlée skåle, krydret let med salt og peber, og en god klat smør pisket med udblødt ”Tomat-booost”.
Tilberedt ved 325°C på 3-4 minutter, i Effeuno ovn og serveret med friskbagt brød. Helt fantastisk!
Som alternativ til jomfruhummer, kan du altid bruge tigerrejer. Er også god til blæksprutter, snegle, muslinger og østers.
Kryddersmør:
125 g. god smør
2-4 spsk. ”Tomat-booost”. Alt efter temperament. Udblød ”Tomat-booost” i 1-2 spsk. kogende vand
Smag evt. til med salt og friskkværnet peber. Toppes evt. med hakket, frisk persille
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.