Professionel bagemåtte - silikone

Model/varenr.: W-SHOP-404768040

Professionel bagemåtte - silikone

Professionel bagemåtte lavet af silikone forstærket med glasfiber. Silikonen sikrer at dit bagværk slipper måtten nemmere og glasfiber medvirker til meget jævn varmefordeling og sikrer en sprød, ensartet brun skorpe på dit bagværk. Bruges også til bagning af briocher, boller og brød samt til udrulning af småkagedej, pizzadej, marcipan eller til at arbejde med chokolade, fondant og meget mere.

Intet klæber og klistrer sig fast til denne bagemåtte, hvilket betyder at du kommer til at bruge mindre tid på rengøring og mere tid på at nyde dit hjemmebag. Bagemåtten erstatter bagepapir, olie, fedt og sprays og rengøres let med varmt vand og sæbe. Nem at bruge, læg den blot på din bageplade eller rist for en non-stick overflade. 

Måtten er af professionel kvalitet og kan bruges igen og igen uden at blive slidt op. Ved anskafning af denne sparer du en masse ruller engangsbagepapir.

Kan også bruges som arbejdsflade, da den er skridsikker på de fleste borde og nem at holde ren. Kan bruges både til frys, ovn og mikroovn fra -40°C helt op til 280°C.

Materiale: Silikone m. fiberglas
Mål: 40 x 30 cm
Temperatur: -40°C til 280°C

Rengøring i hånden anbefales.
Brug endelig ikke skarpe redskaber på måtten.

229,00 DKK  m/Moms
( 183,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: