-24%

Dejrører / farsrører - træ

Model/varenr.: W-SHOP-40410253

Dejrører / farsrører - træ

Danish Dough Whisk, brødpisker, dejris... Kært barn har mange navne.

Genialt godt gammeldags håndværktøj når der skal røres og blandes lette deje til kager, farser eller surdeje. Dough whisk er et super effektiv værktøj til deje og farser der ikke må overæltes.

Brødpiskeren er lavet af solid egetræ og stærk rustfri stål. Dejrørene er et håndværktøj der bruges til at mikse væsker, mel, gryn og kerner til deje eller hakkekød, krydderier, vand, mel, mælk og æg til farser.

Dejriset ser måske ikke ud af meget, men med dejrøren i skuffen får du en “tredje hånd”. Når du går igang med det besmitte arbejde med deje, cookies, farser eller lignende, mikser og rører du med dejrøren til en passende konsistens. Du vasker din dejrører af i helt almindeligt sulfovand og opgaven er løst. Ingen klistrede hænder og fingre, ingen ledninger, mixer og umulig rengøring. Super let rengøring.

En Dough whisk kræver ikke så mange kræfter at bruge når der skal æltes, røres og mikses som med en almindelig rørerske. Dette dej-ris er designet med en minimal overflade der dog stadig væk formår at blande ingredienser uden unødvendig friktion, varme og brug af styrke.

Materiale: Træ og rustfri stål
Mål: 34 cm

Rengøres i hånden efter brug. Tåler ikke opvaskemaskine.

75,00 DKK  m/Moms
( 60,00 DKK  u/Moms )
99,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 24,00 DKK

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: