Borniak røgeovn - UWDS-150 - digital/rustfri

Model/varenr.: UWDS-150

Borniak røgeovn - UWDS-150 - digital + rustfri stål

Denne Borniak RUSTFRI røgeovn UWDS-150 er med PID styring for præcis temperaturstyring. Med en røgeovn har du mulighed for at røge din egne lækre råvarer hjemme ved dig selv. Du kan røge alt fra fisk til skinke, kød, ost, bacon, spegepølser, mørbrad og meget mere.

Ved køb af en Borniak røgeovn er du garanteret en ovn, hvor kvalitet er i højsædet og der er ikke gået ned på detaljer! En røgeovn du vil have glæde af i mange år, og hvor du ikke skal bekymre dig om rust.
Råvarerne hænges eller lægges på hylderne i din røgeovn og derefter tilføres der kold eller varm røg ved hjælp af et varmelegeme, der under elektrisk temperaturkontrol brænder det røgesmuld eller flis som du har i brug. Vil du koldrøge sættes der typisk en slange på ca. 2 meter mellem røggeneratoren og selve kabinettet. Se evt. koldrøgningsadapter - rustfri stål

Ovnen er med hænglset låge med pakning som øger tætheden. Derudover har ovnen et isoleret kabinet i frontlågen der også er lavet af rustfri stål, samt justerbare ben.

Når du køber en Borniak UWDS-150 røgeovn medfølger:

  • Kabinet
  • Røggenerator
  • 1 x rustfri hylde
  • Rustfri stålskål
  • 3 stænger til hængende emner
  • Røgflis - 2 liter bøg og 2 liter elletræ

Borniak røgeovne bliver brugt af både professionelle såvel som private, som har fået øjnene op for at hjemmerøge deres egne råvarer. 
På en enkelt opfyldning af røg-generatoren har du nok til 8 timers ren og kontinuerlig røg, så du har mange timers glæde af en enkelt påfyldning.

Det er ikke svært at røge, når du først har lært grundregler i det. MEN har du alligevel spørgsmål eller mangler du information om noget, kontakt os endelig på info@adlersmad.dk og vi vil gøre vores bedste for at svare på spørgsmål og rådgive dig efter dine behov.

Kapacitet: op til 20 kg

Specifikationer - ovn:
Varmeelement: 1400W
Net spænding: 230 V
Volumen kammer: 150 L
Vægt: 28,5 kg
Udvendige mål: H121 x B71 x D52 cm
Indvendige mål: H73 x B48,5 x D42 cm (Røgeområde)

Specifikationer røggenerator:
Netspænding: 230 V
Varmeelement: 110 W
Beholderkapacitet: 2 liter
Vægt: 2 kg
Mål: L36,6 x B18,2 x H24,7 cm

9.995,00 DKK  m/Moms
( 7.996,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: