Borniak røgeovn - UWD-150 - digital

Model/varenr.: BOR-UWD-150

Borniak røgeovn - UWD-150 - digital

Med en Borniak røgeovn får du muligheden for nemt at røge dine egne råvarer, som fisk, ost, skinke, pølser, bacon, kød og meget andet! Du får en højkvalitets ovn hvor der ikke er sparet på detaljerne, og du får en ovn du kan have glæde af i MANGE år.

Ovnene bliver både brugt af professionelle, men også flittigt i private hjem, hvor flere og flere får øjnene op for hjemmerøgeriet. 

Denne Borniak UWD-150 model er en digital og røgeovn med PID styring for præcis temperaturstyring. Råvarerne hænges eller lægges på hylderne i din røgeovn og derefter tilføres der kold eller varm røg ved hjælp af et 2-trins varmelegeme, der under elektrisk temperaturkontrol brænder det røgesmuld eller flis som du har i brug.

Vil du koldrøge sættes der typisk en slange på ca. 2 meter mellem røggeneratoren og selve kabinettet. Kontrolpanelet er udstyret med en switch så du kan justere varmekapaciteten fra 700W til 1400W bl.a. ved lave temperaturer eller fyldt ovn.

En opfyldning af røggeneratoren giver otte timers ren og kontinuerlig røg. Ovnen har en kapacitet på op til 20 kg, og kan også med fordel bruges som tørreskab ved brug af blæser, samt koldrøgning ved brug af koldrøgningsadapter.

Ovnen er med hænglset låge med pakning som øger tætheden. Derudover har ovnen et isoleret kabinet i frontlågen der også er lavet af rustfri stål, samt justerbare ben.

Røgeovnen bliver leveret med:

  • Kabinet
  • 1 x rustfri hylde
  • Røggenerator
  • Rustfri stålskål
  • 3 x stænger til hængende emner
  • Røgflis - 2 liter bøg og 2 liter elletræ
  • 5 x S-krog
  • 5 x dobbeltkrog

Specifikationer:
Kapacitet
: op til 20 kg

Net spænding: 230V
Varmeelement:1400W
Volumen kammer: 150L
Mål udvendig: H99,5 x B53 x D47,5 cm
Mål indvendig: H75,5 x B49 x D42 cm (røgeområde)

Specifikationer røggenerator:
Net spænding: 230V
Varmeelement: 110W
Beholderkapacitet: 2L
Vægt: 2 kg
Mål:  L36,6 x B18,2 x H24,7cm

7.995,00 DKK  m/Moms
( 6.396,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: