Borniak røgeovn - BBDS-150 - digital/rustfri

Model/varenr.: WSHOP-BBDS-150

Borniak BBDS-150 - rustfri og digital

Med en Borniak røgeovn får du muligheden for nemt at røge dine egne råvarer, som fisk, ost, skinke, pølser, bacon, kød og meget andet! Du får en højkvalitets ovn hvor der ikke er sparet på detaljerne, og du får en ovn du kan have glæde af i MANGE år.

Ovnene bliver både brugt af professionelle, men også flittigt i private hjem, hvor flere og flere får øjnene op for hjemmerøgeriet. Ovnen er fremstillet i poleret rustfri stål og du skal derfor ikke bekymre dig om din røgeovn kan tåle det, til tider, meget våde danske klima.

Denne Borniak BBDS-150 er en digital og røgeovn af rustfri stål med PID-styring. Borniak BBDS modellen kan komme højere op i temperatur (150°C) end de andre modeller og er derfor også velegnet til tilberedning af spareribs, pulled pork og andet. Du kan selvfølgelig også bruge den til traditionelle røgeopgaver.

Råvarerne hænges eller lægges på hylderne i din røgeovn og derefter tilføres der kold eller varm røg ved hjælp af et varmelegeme, der under elektrisk temperaturkontrol brænder det røgesmuld eller flis som du har i brug. Vil du koldrøge sættes der typisk en slange på ca. 2 meter mellem røggeneratoren og selve kabinettet. 

En opfyldning af røggeneratoren giver otte timers ren og kontinuerlig røg. Ovnen har en kapacitet på op til 20 kg, og kan også med fordel bruges som tørreskab ved brug af blæser, samt koldrøgning ved brug af koldrøgningsadapter eller koldrøgningskit. Den har et 1900 W varmelegeme som kan give en temperatur på op til 150° C samt et isoleret kabinet i frontlågen og hænglset låge med pakning

Med denne røgeovn tilhører:

  • 1 x rustfri hylde
  • 1 x rustfri stålskål
  • Kabinet
  • Røggenerator
  • 3 x stænger til hængende emner
  • 5 x S-krog
  • 5 x dobbeltkrog
  • 2 liter røgflis - bøg
  • 2 liter røgflis - elletræ

Specifikationer - ovn:

Netspænding: 230V 
Varmeelement: 1900W
Volumen - kammer: 150 L
Vægt: 20 kg

Mål - udvendig: H99,5 x B 53 x D 47,5 cm
Mål- indvendig: H75,5 x B49 x D42 cm

Specifikationer - røggenerator:

Netspænding: 230V
Varmeelement: 110W
Beholderkapacitet: 2 L
Vægt: 2 kg
Mål: L36,6 x B18,2 x H24,7 cm

10.995,00 DKK  m/Moms
( 8.796,00 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: Kun få stk. tilbage

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: