San Felice Tradizionale mel - blå
San Felice "Tradizionale" mel - blå - 5 eller 10 kg
Mugnia di Napoli San Felice - Mel fra den aller øverste hylde
Den traditionelle blå San Felice er certificeret traditionel napolitansk pizzamel. Melen er super stabil, vandabsorberende og elastisk. Behøver kun 8-12 timers hævetid/fermentering, og er et perfekt valg når det gælder gylden, sprød, men alligevel blød og friskbagt napolitansk pizza.
"Tradizionale" har et proteinindhold på 13/14% og egner sig specielt til brugere der søger den lidt kortere/medium hævetid og arbejder med gær. Den perfekte pizza vil derfor blive smuk gylden med kraftige "luftbobler" på de fine hævede kanter, der eksploderer i smag.
San Felice oplyser selv at den optimale fermenteringstid på "Tradizionale" er 8-16 timer ved 25°C
En blød og lækker hvedemel som er hel ideel mel til napolitansk inspireret pizza.
Vægt: 5 eller 10 kg - original emballage fra møllen
Se også vores populære napolitanske Caputo mel. En verdensklasse mel til bagning af pizza og kvalitetsbrød.
__________________________________
Tipo “00”
Protein: 13/14%
W-værdi: 300/310
Elasticitet: P/L 0,50/0,60
__________________________________
Datablad:
__________________________________
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.