Manitoba Cream mel - 6 kg

Model/varenr.: WSHOP-1297

Manitoba Cream mel - 6 kg

OBS!! Bedst før dato: januar 2023. Melet bør ved rette opbevaring sagtens kunne holde sig måneder efter bedst før datoens udløb.

Manitoba Cream egner sig specielt til deje med stor væskeindhold/hydration. Bager du meget med fuldkorn, krummer og kerner, vil denne Manitoba Cream mel kunne bidrage til en lidt luftigere dej og god brødvolume. Ønsker du forstærke andre deje, er Manitoba Cream også særdeles velegnet til dette.

Navnet Manitoba stammer fra regionen Manitoba i Canada, hvor man traditionelt har dyrket denne særlige hvedesort, og udviklet den til at være ekstra modstandsdygtig overfor kulde.

Manitoba Cream er en kraftig hvedemel med et højt indhold af gluten. Den har rigtig gode bageegenskaber og er perfekt til brødbagning, focaccia, pizza, boller og meget andet. Med Manitoba Cream vil du få en elastisk dej og et rigtig flot resultat, sprøde skorper og god smag.

Vil du bage pizza eller brød med en længere hævetid, er denne mel altså værd at prøve. Melen er også velegnet til at blande med en anden af dine favoritmele, og er især god at blande med en god fuldkornsmel eller en grovere malet mel.

________________________________________________________

Vægt: 6 kg (ompakket i fødevaregodkendt emballage) 

Ingredienser: Hvedemel, hvedegluten, melbehandlingsmiddel (amylase og ascorbinsyre)

199,00 DKK  m/Moms
( 159,20 DKK  u/Moms )

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: