CREO BIO økologisk mel - Semola Senatore Cappelli (BEDST FØR: 9/22)

Model/varenr.: W-SHOP-CB-SSC-1

CREO BIO økologisk mel - Semola Senatore Cappelli - 1 kg

Obs!! Bedst før dato: 9/22 - Melet bør, ved rette opbevaring, sagtens kunne holde sig måneder efter Bedst før datoens udløb.

100% økologisk, 100% italiensk, 100% velsmag

Da hungersnød for mere end 100 år siden var dagligdag i det sydlige Italien fremavlede agronomen Nazareno Stampelli en robust og nærende hvedesort til de undertiden ufrugtbare jordarter i det sydlige Italien. Denne specielle hvede blev navngivet til ære for Senator for Kongeriget Italien, Abruzzo Marquiz Raffaele Cappelli.

Det økologiske Semola Senatore Cappelli er en dobbeltmalet semola/durumhvedemel (hård hvede) fra hvedesorten Senatore Cappelli. Den har et særligt højt proteinindhold på 12%

Denne semola er nærende, sund og let fordøjelig, rig på fibre, vitaminer og mineraler og bliver brugt flittigt af dem, som normalt er lettere intolerante overfor almindelige hvedeprodukter, pga. dens lave mængde gluten.

Velegnet til:

Creo Bios økologiske Semola Senatore Cappelli er velegnet til bagning af brød og focaccia. Bland eventuelt med din foretrukne Tipo 0/00 hvedemel.

Da Semola typisk er grovere malet, er det især velegnet som hjælp til at “åbne” dine pizzakugler når du skal forme dem flade og runde. Put en god mængde semola ud på bordet eller i en bøtte og vend din pizzadej i det. Semolaen får dejen til nemmere at glide” på bordet, så dejen ikke hænger fast når den formes.

Vægt: 1 kg

 

31,25 DKK  m/Moms
( 25,00 DKK  u/Moms )
62,50 DKK  m/Moms
Du sparer: 31,25 DKK

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: