BAGESÆT - hævekurv, hæveklæde, TIPO 1, W330

Model/varenr.: W-SHOP-FD-BS-HHT1

BAGESÆT - hævekurv, hæveklæde, TIPO 1, W330

Adlers Madværksted har sammensat et bagesæt, perfekt til dig der elsker at bage eller kender en bageglad person som har brug for en gave.

Dette bagesæt indeholder en rund hævekurv 1000 g. inklusiv "dough cap", som kan puttes over hævekurven, for at forhindre dejen udtørrer imens dens hæver. Derudover indeholder pakken et "dough web" / hår-net, som er kan sættes på hævekurven under dejen. Hår-nettet er smart og hjælper til, at der ikke kommer for meget overskydende dej og mel ind imellem hævekurvens revner og sprækker.

I sættet får du også et hæveklæde af hør, som har mange anvendelsesmuligheder. Gør klædet fugtigt og læg det over dej under hævning. Hjælper til at holde på fugtigheden imens dejen hæver. Du får også en smart ridsekniv, som kan bruges til at lave flotte mønstre i brød, boller og flutes. 

Sidst men ikke mindst skal der selvfølgelig mel til. Pakken indeholder et kilo CREO BIO italiensk økologisk TIPO 1 mel med en W-værdi på hele 330W. En så høj W-værdi er usædvanligt for grovere malet meltyper, men denne er helt speciel. En top-kvalitets mel med god smag. Perfekt til bagning af brød!

BAGESÆTTET indeholder:

237,00 DKK  m/Moms
( 189,60 DKK  u/Moms )
277,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 40,00 DKK

pr. stk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: